Dom&Wnętrze

Luty 2014

Pani Pomocna

Deski do krojenia i serwowania, które zostały wykonane z certyfikowanych surowców odnawialnych. Firma ma w swojej ofercie również deski i akcesoria wykonane w 100% z materiałów z recyklingu, np. z papieru i butelek po mleku.

Polityka

Grudzień 2013

Deska kuchenna

"Deska desce nierówna. Tę, choć drewniana, można myć w zmywarce, a w dodatku nie tępi noży, a brak porów sprawia, że nie przechodzi nieprzyjemnymi zapachami.

Magazyn Smak

Luty 2013 

Ekologiczne deski z papieru 

"Produkty Epicurean są połączeniem wysublimowanej estetyki i rozsądnego praktycyzmu. Spełnią oczekiwania zarówno wymagających profesjonalistów, jak i spontanicznych amatorów dobrej kuchni."

Magazyn Smak

Listopad 2012

Deski Epicurean dla prenumeratorów Magazynu Smaku

Magazyn Smak Lipiec 2013

Drugie życie butelki w magazynie Smak!

Urządzamy kuchnie - Dobrze Mieszkaj

Czerwiec 2012

Dobrze skrojone

"Trudno wyobrazić sobie przygotowywanie posiłków bez akcesoriów ułatwiających krojenie. Są zawsze pod ręką, a mimo to i tak potrafią zaskoczyć nas swoim wyglądem."

Men's Health Living

Wrzesień 2011 r.

Sztuka z sieci

„Czasami jeden stylowy element potrafi zmienić oblicze całego pomieszczenia". Dodatek Men's Health Living to zbiór 100 nowych gadżetów, które potrafią ulepszyć życie. Wśród nich deski Epicurean w 100% wykonane z ekologicznego papieru, finalistki konkursu Dobry Wzór 2011.”

Czas na Wnętrze

Czerwiec 2011 r.

Eko design w kuchni

"Popularna na całym świecie, a w Polsce obecna od kilku miesięcy, marka Epicurean produkująca deski i inne przybory kuchenne z papieru, tektury oraz z butelek po mleku, zdobywa uznanie nie tylko amatorów gotowania i ekologii, lecz również znawców designu.

Villa

Kwiecień 2011 r.

Kuchnia - Villa Nowości

„Wyjątkowa deska. Deski amerykańskiej marki Epicurean, wykonane z drewnianego kompozytu, są lekkie, odporne
na wysoką temperaturę, bardziej higieniczne niż zwykłe drewno.”

Mój Piękny Dom

Luty 2011 r.

Zakupy z pomysłem

„Diament do krojenia. Deska stworzona z myślą o przygotowywaniu mięs. Diamentowa struktura zapewnia stabilność podczas krojenia i pozwala spłynąć sokom.”

Kuchnia

Styczeń 2011 r.

Trend

„Oto kilka dodatków w modnym, czekoladowym kolorze”

Czas na Wnętrze

Styczeń 2011 r.

Co nowego - wnętrza

„Wielkie tak dla ekologii i Epicurean od magazynu Czas na Wnętrze, który swoim czytelnikom szczególnie poleca linię desek stworzonych w 100% z papieru z recyklingu.”

Twój Styl

Maj 2012

Życie po życiu

"Jeśli ekologiczny sposób produkcji nie ma dla Ciebie znaczenia, może skusi Cię design? Deski docenili jurorzy konkursu Dobry Wzór"

Kuchnia

Kwiecień 2012

Wzorowo

"Kto powiedział, że ekoprodukty muszą być zawsze szarobure? Spójrzcie na tę linię desek z kolorowymi ilustracjami, którą wprowadziła marka Epicurean"

Świat Łazienek i Kuchni

Marzec 2012

Bawmy się

"Kuchnia to dobre miejsce to dobre miejsce do zabaw także w kolory czy skojarzenia"

Wysokie Obcasy

Kwiecień2013

Szmaragdowo

W jednym z wiosennych wydań „Wysokich Obcasów” kulinarne propozycje Marty Gessler skupiły się wokół najmodniejszego koloru roku - PANTONE 17-5641 Emerald. To kolor, który wzmacnia, inspiruje i przywraca równowagę. Cała stylizacja wykonana została na naszej desce z butelek po mleku - Eco Plastic.