Linia do mięsa

Linia do mięsa

Deski z tej serii zostały zaprojektowane specjalnie z myślą o przygotowywaniu potraw mięsnych. Wyjątkowa powierzchnia deski o pozwala utrzymać mięso na miejscu w czasie krojenia. Deska jest dostępna w dwóch rozmiarach, obydwa posiadają wewnętrzną nieckę, w której zbierają się soki krojonego mięsa. Deski zostały zaprojektowane tak, aby zmieściły się do większości zmywarek, dzięki temu umycie tego pozornie ciężkiego w czyszczeniu przedmiotu, jest bajecznie proste. Większa deska jest idealna do przygotowywania dużych, świątecznych pieczeni, mniejsza doskonale sprawdza się podczas przyrządzania kurczaka z rożna oraz polędwiczek wieprzowych. Gwarancja stabilności - unikatowa struktura zapewnia stabilność podczas krojenia mięsa, pozwalając jednocześnie sokom z mięsa przepłynąć do wyżłobienia.

brak produktów

Przepisy i kulinarne porady Chef Series Utensils Pizza Peels