Festiwal Dobrego Smaku

Epicurean na Festiwalu Dobrego Smaku w Łodzi

W dniach 16-17 czerwca br. w Łodzi odbyła się VIII edycja znanego w całej Polsce Festiwalu Dobrego Smaku. W trakcie festiwalu łodzianie wybrali restaurację, która najlepiej przygotowała danie konkursowe nawiązujące do hasła „Skrzydełko czy nóżka”, uczestniczyli w intrygującej grze miejskiej, przetestowali hektolitry wyśmienitej kawy, a wybrani mogli zagłębić tajniki sztuki kulinarnej od najlepszych szefów kuchni. Epicurean ufundowało ekologiczne nagrody dla zwycięskiej restauracji oraz uczestników kulinarnej gry miejskiej. W trakcie Festiwalu na naszych deskach gotowali szefowie kuchni prowadzący Szkołę Dobrego Smaku - Grzegorz Łapanowski i Andrzej Polan.

Więcej informacji: http://www.festiwaldobregosmaku.eu/fds_2011.htm