Epicurean partnerem Magazynu Smak

 Magazyn „Smak” to nowy tytuł zajmujący się kulinariami tworzony przez najlepszych polskich dziennikarzy i fotografów.  Jest to pierwszy na polskim rynku przewodnik po świecie tak szeroko pojętej kuchni, poruszający tematy gotowania, designu, podróży, literatury, sztuki i filmu.   


Redakcja magazynu „Smak” przetestowała nasze deski i wystawiła im bardzo pochlebną recenzję. Przygotowaliśmy również niespodziankę dla fanów profilu magazynu na Facebooku, którzy mieli okazję  wygrać w zorganizowanym przez nas wspólnie konkursie deski z ekskluzywnej Serii Designerskiej.  W najnowszym, 4-tym numerze magazynu zaprezentowane zostały deski z linii Eco Paper, a czytelnicy, zamawiający prenumeratę otrzymali szpachelki kuchenne naszej marki.
 

„Deski Epicurean wyróżnia podejście do materiału i wysoki współczynnik domowej użyteczności. Pierwsze co zwróciło naszą uwagę, gdy otrzymaliśmy przesyłkę z deskami to waga. Ich solidność wyraża się w kilogramach! To wszystko kwestia materiału użytego do produkcji. Dzięki specjalnej technologii prasowania wielu warstw papieru oraz specjalistycznej obróbce plastiku pozyskanego ze zużytych butelek po mleku, deski Epicurean są niezwykle trwałe, ale i twarde, można je umyć w zmywarce, są ekologiczne, wytrzymałe, a uciążliwe plamy po krwistej wątróbce, czy soczystych burakach można łatwo zmyć płynem do naczyń.”